Arculattervezés

Ha megfigyeljük a nagy márkák marketing anyagait, jól meghatározható stílusjegyeket fedezhetünk fel anélkül, hogy jobban beleásnánk magunkat. Ehhez nem is kell az arculati tervet tanulmányoznunk, elég csak egy-két plakátot futólag megnéznünk és egyből megragad bennünk pár jellegzetes vonás, amit az adott márkához társítottak.

Kiknek van szükségük arculatra?

A nagy-, kis- és középvállalkozásoknak egyaránt szükségük van arculatra, hiszen biztosan mindegyik rendelkezik a következők legalább egyikével, úgy mint weboldal, iroda, gépjármű, vagy használnak marketing anyagokat, mint plakát, szórólap, banner stb. Ezek vizuális megjelenésére azért érdemes adni, mert ügyfeleid tudatalattijában ez az elsődleges véleményt kiváltó inger.
Egységben az erő – tartja a mondás. Az egységes arculat tudatos tervezést, jól szervezettséget és hozzáértést sugall az ügyfelek felé, bármilyen tevékenységről legyen szó.

A vállalati arculat egy közel egzakt lenyomatot képez a célközönség tudatában a cég megítéléséről, belső és külső kommunikációjáról, termékeinek és szolgáltatások tulajdonságairól és minőségéről. Ez a benyomás pedig meghatározhatja a vállalat jövőjét.

Arculattervezés

Logó - szépségszalon
Logó - szépségszalon
Logó - szépségszalon
Slider
Mi egy évtizede dolgozunk azon, hogy grafikai munkáinkkal minél megkapóbban szóljunk a célközönséghez, bármilyen reklámanyagról is van szó. Ehhez folyamatosan naprakésznek kell lennünk az aktuális grafikai és marketing trendeket illetően, hiszen ami még pár éve újszerű volt, az sok esetben mára már vagy idejétmúlt lett, vagy túl sokan használták és ezért nem tud többé kiemelkedő lenni.

 

Szépségszalon arculattervezés

Megrendeléseink során számtalan új helyzettel találkozunk, sokan fordulnak hozzánk a fogásztól kezdve a zenészen át a cégvezetőig, rengeteg különféle témában kérik közreműködésünk, hogy grafikailag hozzuk ki a legjobbat a vállalkozásaikból. Többéves tapasztalattal igyekszünk a legjobbat nyújtani megrendelőinknek. Tudjuk, hogy nincs két egyforma megrendelés, ezért kérd személyre szabott árajánlatunk!

Logó - szépségszalon
Logó - szépségszalon
Logó - szépségszalon
Logó - szépségszalon
Slider

További referencia munkáink ➡️

Coach logó tervezés
Coaching logó. Brief: modern, letisztult, pasztell színek. A megrendelőnek annyira tetszett, hogy az első körös látványtervet el is fogadta.
Tech logó tervezés
Tech logó. A középső két betű egy szemüveget rejt magában.

Logó tervezés Plakát, szórólap Webdesign, banner Csomagolástervezés

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. A kapcsolat oldalon a formot kitöltve leírod elképzeléseid,
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal,
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot,
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát.

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.