GRAFIKAI TERVEZÉS

KÜLDETÉS

Hiszünk az igényes grafika erejében és abban, hogy egy reklámgrafikai megjelenés is közel annyira megtölthető lélekkel, mint egy művészeti alkotás.

Mi teljes körű grafikai szolgáltatást kínálunk mindenki számára.

Három alapvető célt fogalmaztunk meg:

  • A marketing több területén szerzett, átfogó szakmai tapasztalatunkat és tudásunkat, elhivatott lelkesedésünket beleadva munkánkkal támogatni, hogy a megjelenésed legnagyobb szeletén át, mint a webdesign vagy cégarculat, de akár annak legapróbb részletén keresztül, mint egy névjegykártya vagy auto matrica egyaránt hozzájáruljon a márkaszemélyiség / termékmegítélés sikeréhez.
  • Segítjük terméked vagy szolgáltatásod értékesítésének eredményességét, alkalmazva az általad átadni kívánt üzenetnek megfelelő vizuális kommunikációt.
  • Figyelembe vesszük egyéni igényeidet, illetve minél gyorsabban, és a legtöbb odafigyeléssel nyújtunk teljes körű grafikai szolgáltatást számodra.

Sör és borcímke tervezés
Több, mint 10 éve foglalkozunk olyan online és offline grafikai megjelenések készítésével, mint arculattervezés, UX design, plakát- prospektus- és szórólap készítés, logó tervezés, névjegykártya készítés, csomagolás design, matrica készítés, app design, üzlet- és járműdekoráció, autó matrica, webdesign.

Grafikai tervezés

Ruházati logó

 

Kiadványok

Az egyes grafikai kiadványok és megjelenések – mint plakát, szórólap, banner vagy webdesign – igényes elkészítése lehetővé teszi, hogy az értékesítés növelésén túl a cég megítélése is pozitív irányba mozduljon el.

Névjegykártya tervezés

Megrendelésed lebonyolításához nem szükséges személyesen találkoznod velünk, azonban ha erre igényt tartasz, Budapesten van rá lehetőséged.

További referencia munkáink ➡️

Igény szerint kivitelezést is tudunk vállalni, azonban annak költségét áraink nem tartalmazzák. Ha nem találtad meg azt a szolgáltatást, amit keresel, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot!

Arculattervezés Logó tervezés Plakát, szórólap Webdesign, banner Csomagolástervezés

Nincs két egyforma grafikai megrendelés, minden esetben kérd egyedi árajánlatunkat! Több grafikai rendelés esetén kedvezményes árral számolunk.

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. A kapcsolat oldalon leírod az elképzeléseid
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát

Még nem győztünk meg? Olvass bele grafikai blogunkba is!

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.