Helyszíni hangfelvétel készítés

Filmhang és interjú készítés

Hangstúdiónkat olyan eszközökkel is felszereltük, amelyek alkalmasak külső helyszíneken történő hangrögzítésére is. Ilyenkor jellemzően interjúk és kisfilmek hangfelvételeit készítjük, valamint kértek már minket gyerekjátékok és egyéb zörejhangok rögzítésére is, amiket a megrendelők saját audio hirdetéseikben vagy filmjeikben kívántak viszont hallani.

Videóinterjúk készítésekor több olyan körülmény is közre játszhat, amely nehezen érthetővé teszi a néző/hallgató számára az alanyok beszédhangját. Ilyenek pl. a túl nagy visszhang, vagy szabadtéren a szélzúgás, a forgalmi zaj, stb.
Ezen körülményekhez alkalmazkodva, a beszédhang érthető felvétele egyrészt technikai felszereltség kérdése, másrészt az eszközök megfelelő használatát szakember tudja a legjobban elvégezni és garantálni, hogy nem csak a videó, hanem a hangfelvétel is “bakimentesen” elkészüljön.

Technikai felszereltségünk mellett szakképzett kollégáink évtizedes tapasztalata biztosíték arra, hogy bizalommal kereshet minket.

Audio spot készítés Videoszinkron készítés IVR-hangmenü készítés Hangoskönyv készítés

Mennyibe kerül egy helyszíni hangfelvétel?

Az alábbi infók alapján szoktunk árajánlatot kalkulálni, ezért ha megírod ezen igényeidet, akkor egyedi árajánlattal válaszolunk:

  • Helyszín – mi Budapesten és annak vonzáskörzetében élünk, de nem jelent gondot országon belül más településre utazni. Az utazás költségét az árajánlatunkba bele szoktuk kalkulálni. 
  • A feladathoz szükséges igények – Ez nagyon széles skálán mozog, a pár perces interjútól a több órás film hanganyagának elkészítéséig, úgyhogy írd meg nekünk az igényeid! Minél több információt tudunk meg, annál pontosabb árajánlatot tudunk küldeni.
  • Egyéb igények, pl. a felvételek utómunkája (effektezés, vágás, zenei aláfestés, stb.) 
  • Készítési idő – a felvételkészítéshez szükséges időtartam.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.