Helyszíni hangfelvétel készítés

Hangstúdiónkat olyan eszközökkel is felszereltük, amelyek alkalmasak külső helyszíneken történő hangrögzítésére. Ilyenkor jellemzően interjúk, kisfilmek, konferenciabeszélgetések hangfelvételeit készítjük, valamint kértek már minket gyerekjátékok és egyéb zörejhangok rögzítésére is, amiket a megrendelők saját audio hirdetéseikben vagy filmjeikben kívántak viszont hallani.

Filmhang és interjú készítés

Videóinterjúk készítésekor több olyan körülmény is közrejátszhat, amely nehezen érthetővé teszi a néző/hallgató számára az alanyok beszédhangját. Ilyenek pl. a túl nagy visszhang, vagy szabadtéren a szélzúgás, a forgalmi zaj, stb.
Ezen körülményekhez alkalmazkodva, a beszédhang érthető felvétele egyrészt technikai felszereltség kérdése, másrészt az eszközök megfelelő használatát szakember tudja a legjobban elvégezni és garantálni, hogy nem csak a videó, hanem a hangfelvétel is “bakimentesen” elkészüljön. Ezek mellett szükség esetén az utómunka során elvégzünk a nem kívánt zajok kiszűrését a felvételeken.

Technikai eszközeinket úgy válogattuk össze, hogy egyrészt minden helyzetben helyt álljanak, másrészt hangminőségben is a maximumot nyújtsák. Ezeken túl szakképzett kollégáink évtizedes tapasztalata biztosíték arra, hogy megéri minket megbíznia.

Helyszíni hangfelvétel készítés

Utómunka, zajszűrés

Meglehetősen zavaró lehet egy olyan hangfelvétel, amely zajos, a beszéd vagy zene rosszul hallható, sercegés, pattanás zavarja az élvezhetőséget vagy érthetőséget. Ezek egy részét viszonylag könnyen tudjuk kezelni, mert rendelkezünk a kell tudással és technikai ismerettel. De vannak olyan esetek, amiknél annyira rossz minőségű a hangfelvétel, hogy az nem tartalmaz annyi részletet, amiből a „hasznos hang” helyreállítható lenne, fából vaskarika effektus.

Ebből is látszik, hogy elég széles skálán határozható meg a hangrestaurálás hatékonysága. Mindenképpen hallanunk kell a felvételt, mielőtt elvállalunk ilyen jellegű feladatot. Ehhez az ajánlatkérés során küldd el a felvételt is! Amennyiben nem tudjuk megcsinálni a hangrestaurálást, nem számítunk fel munkadíjat.

Hangfelvétel készítés helyszínen

Mennyibe kerül egy helyszíni hangfelvétel?

Az alábbi infók alapján szoktunk árajánlatot kalkulálni, ezért ha megírod ezen igényeidet, akkor egyedi árajánlattal válaszolunk:

  • Helyszín – mi Budapesten és annak vonzáskörzetében élünk, de nem jelent gondot országon belül más településre utazni. Az utazás költségét az árajánlatunkba bele szoktuk kalkulálni. 
  • A feladathoz szükséges igények – Ez nagyon széles skálán mozog, a pár perces interjútól a több órás film hanganyagának elkészítéséig, úgyhogy írd meg nekünk az igényeid! Minél több információt tudunk meg, annál pontosabb árajánlatot küldünk.
  • Egyéb igények, pl. a felvételek utómunkája (effektezés, vágás, zenei aláfestés, stb.) 
  • Készítési idő – a felvételkészítéshez szükséges időtartam (pl. a rendezvény ideje).
Audio spot készítés Videoszinkron készítés IVR-hangmenü készítés Hangoskönyv készítés

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.