Plakát, szórólap, prospektus készítés

Minden reklám szóróanyag és plakát készítésnél annak hatékonysága érdekében szükségszerűen kell rendelkezni a megfelelő marketing ismeretekkel. A hirdetések legfontosabb küldetése, figyelem felkelteni és megszólítani velük a célközönséget. Mi nem csak grafikai, hanem többéves marketing tudással is rendelkezve készítjük munkáinkat.

Plakát, szórólap, borsúra tervezés szempontjai:

  • A platformot, ahol megjelenik a hirdetés. Más igények figyelembevételével kell tervezni egy roll-upot, mint egy online mozgó bannert.
  • Szöveg elhelyezés – Ha a grafikus úgy készíti el a szórólapot, hogy az “vezesse” a néző tekintetét, akkor sokkal több információt tudunk átadni és nem hagy fel már a főcím olvasásánál.
  • Esztétikus megjelenés – Akárcsak ez a szöveg, úgy lesz könnyen olvasható, ha átláthatóan, szellősen van tördelve. Plakát tervezésnél a főbb infókat kell kiemelni, brossúra tervezés esetében viszont akár hosszabb leírás is megállja a helyét.

A fentebb felsoroltak mind a megfelelő grafikai tervezésen múlnak, amik figyelembevételével nagyságrenddel jobban lehet elérni a kívánt célt.

Hogyan készítjük grafikai megrendeléseinket?

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk grafikai hirdetés készítésben. Több ezer reklámújság design munkálatait, számtalan plakát készítés van a hátunk mögött és mivel online hirdetések készítésével is foglalkozunk, a banner készítésben is kellő tapasztalatot szereztünk.
Munkáink során volt alkalmunk kiismerni az online és offline reklámanyagok grafikai tervezésének minden részletét és körülményét, így biztos lehetsz abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki a ránk bízott feladatból. Ezért írj nekünk és egy napon belül küldünk személyre szóló árajánlatot!

Szórólap tervezés, brosúra tervezés

Szórólap tervezés

További referencia munkáink ➡️

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. A kapcsolat oldalon a formot kitöltve leírod elképzeléseid,
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal,
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot,
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát.

Árainkat az egyedi megrendelések miatt igényektől függően határozzuk meg. Bármilyen grafikai megrendeléssel keress minket bizalommal!

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.