Plakát, szórólap, prospektus készítés

Minden reklám szóróanyag és plakát készítésnél annak hatékonysága érdekében szükségszerűen rendelkezni kell a megfelelő marketing ismeretekkel. A hirdetések legfontosabb célja a figyelemfelkeltés és a célközönség megszólítása. Mi nem csak grafikai, hanem többéves marketing tudással is rendelkezve készítjük munkáinkat.

Plakát, szórólap, borsúra tervezés szempontjai:

  • Ismerni a platformot, ahol a közönség találkozik a hirdetéssel. Más igények figyelembevételével kell tervezni egy roll-upot, mint egy online mozgó bannert, mert eltérőek a felhasználói szokások.
  • Szöveg elhelyezés – Ha a grafikus úgy készíti el a szórólapot, hogy az “vezesse” a néző tekintetét, akkor sokkal több információt lehet átadni, és a befogadó nem dobja el a főcím olvasása után.
  • Beleillik a vállalkozás arculatába – Az arculat a vállalkozás egységes megjelenését biztosítja, amely meghatározza a szórólap, vagy plakát stílusát is.

A fentebb felsoroltak mind a megfelelő grafikai tervezésen múlnak, amik figyelembevételével nagyságrenddel jobban lehet elérni a kívánt célt.

Szórólap grafikai tervezés

Hogyan készítjük grafikai megrendeléseinket?

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk grafikai hirdetések szerkesztésében. Több ezer reklámújság design munkálatait végeztük már, számtalan plakát készítés van a hátunk mögött.
Munkáink során volt alkalmunk kiismerni az online és offline reklámanyagok grafikai tervezésének minden részletét és körülményét, így biztos lehetsz abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki a ránk bízott feladatból. Ezért írj nekünk, és egy napon belül küldünk személyre szóló árajánlatot!

Szórólap tervezés, brosúra tervezés

Szórólap tervezés

További referencia munkáink ➡️

Plakát tervezés

Arculattervezés Logó tervezés Webdesign, banner Csomagolástervezés

Mennyi időt vesz igénybe a szórólap/plakát tervezése?
Folyamatban lévő munkáinktól függ, hogy milyen gyorsan tud elkészülni, de előre jelezzük neked a várható maximális készítési időt. Általában 5-10 munkanapot szoktunk kérni. Ennél rövidebb idő alatt is tudjuk vállalni a készítést, viszont ezt az igényedet szükséges előre jelezned. Az esetleges módosítási körökre még érdemes kalkulálni néhány napot.
Van lehetőség SOS készítésre?
Igen. Kérjük, hogy ha sürgős, akkor már az ajánlatkéréskor jelezd, hogy meddig kell elkészülnie a szórólapnak/plakátnak! Érdemes az esetleges módosítási körökkel és azok átfutási idejével is kalkulálnod.
Honnan tudhatom, hogy a szórólap/plakát elnyeri majd a tetszésem?
Kérjük, hogy nézd meg a honlapunkra feltöltött referencia munkáinkat! Ezekből láthatod, hogy milyen minőségű munkára számíthatsz tőlünk. Részünkről nincs technikai vagy kreativitásbeli akadálya annak, hogy neked tetsző anyag készüljön, minden csak azon múlik, hogy mennyire értjük meg az igényeid.
Milyen formátumban kapom meg az elkészült anyagot?
Nyomdakész PDF formátumban szoktuk átküldeni a kész szórólapot/plakátot. Egyes megrendelőink JPG formátumban is elkérik webes felhasználáshoz.
Milyen adatokra van szükség a szórólap/plakát készítéséhez?
1. Oldalméret, oldalszám.
2. A vállalkozás logója.
3. A szórólapon/plakáton megjelenő összes szöveg végleges változatban.
4. Fotók/képek/illusztrációk, amennyiben szükségesek.
5. Amennyiben szükséges: egyéb kiegészítő instrukciók, képi elemek.
Van lehetőség elkérnem a szerkesztőfájlt is?
Igen, a szórólapot Adobe InDesign szofverrel szoktuk készíteni, úgyhogy INDD formátumban át tudjuk adni. Ezt az igényedet kérjük, hogy ajánlatkéréskor jelezd, mert külön díjszabással kalkulálunk.

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. A kapcsolat oldalon a formot kitöltve leírod elképzeléseid,
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal,
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot,
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát.

Árainkat az egyedi megrendelések miatt igényektől függően határozzuk meg. Bármilyen grafikai megrendeléssel keress minket bizalommal!

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.