Webdesign, banner tervezés

Az elmúlt években egyre több vállalkozás kezdett kiemelt figyelmet fordítani weboldalukra, hiszen ez az a felület, ahol egyszerre sok információt nagyon hatékonyan adhatnak át az érdeklődők számára és nyerhetik el a potenciális ügyfeleik bizalmát.

Az interneten oly mértékben bővül napról napra az információ halmaz, hogy az érdeklődők keresés közben egyre kevesebb időt töltenek egy-egy oldalon, ezért is válik fontossá már az első másodpercben megragadni a felhasználót, amikor megtekinti vállalkozásod weboldalát. Így a vizuális ingerekre kell hatni legelőször.

A webdesign legfontosabb ismérvei:

  • Átláthatóság, szellősség – így olyan érzete lesz a felhasználónak, hogy könnyen és gyorsan megtalálja az általa keresett információt
  • Korszerű grafikai megjelenés – a webdesign trendek sokat változtak az elmúlt évek alatt. Egy korszerű, friss designal hozzáértést és pontosság érzetet kelthetünk.

A konkurenciáddal sokféleképp kell versenyezned: árban, elérhetőségben, kiszállításban stb. De weboldalad designja az, amire ha csak egyszer fordítasz kiemelt figyelmet, akkor évekig tiéd lehet a legmegkapóbb oldal, ezt pedig az új ügyfeleid fogják bizonyítani!

Webdesign készítés

Banner tervezés

A webgrafikai igényeket kielégítvén vállalunk továbbá AdWords banner készítést, valamint Facebook borítókép tervezést, de kértek már fel minket YouTube vizuális elemeinek készítésére is, mint thumbnail kép, borítókép, profilkép.

Banner terevezés

Többéves tervezési és marketinges tapasztalattal a hátunk mögött mi pont ebben tudunk segíteni, hogy vizuálisan a lehető legtöbbet hozzuk ki a honlapodból. Ezért bízz meg grafikai tervezéssel minket és kérd személyre szabott árajánlatunk!

További referencia munkáink ➡️

Logó és banner tervezés

Arculattervezés Logó tervezés Plakát, szórólap Csomagolástervezés

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. A kapcsolat oldalon az űrlapot kitöltve leírod elképzeléseid,
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal,
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot,
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát és akár fel is töltjük a meglévő weboldalra.

Árainkat megrendeléstől függően határozzuk meg. Sok tényező hatással lehet az árra, (pl. bannerek mennyisége, készítendő weboldalak tartalma, stb.) ezért írd meg nekünk az igényeid, ezt követően pár órával később elküldjük személyre szabott árajánlatunk!

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.