Logó tervezés

A design nem csak rajz, szín és esztétikai játék a formákkal. Egy logó életre hív egy márkát, valamint a cégarculat egyik nagyon fontos eleme.

Egy jó logó képes a legbonyolultabb egészet, a legnagyobb információ halmazt akár egyetlen grafikai elemben egyesíteni. Szavak nélkül üzen és azokat az érzéseket képes másokban kiváltani, amiket tudatosan kívánt társítani a vállalkozás a termékhez vagy szolgáltatáshoz. A logó által kiváltott érzések sokfélék lehetnek; üzleti, fiatalos, sokszínű, vagy erőteljes, ezek külön-külön mind belefoglalhatóak egyetlen logóba.

Logó tervezés

A logó készítés kritériumai pár szóval összefoglalhatóak:

 • Legyen egységes, hiszen ez esztétikailag meghatározó fontosságú.
 • Legyen karakteres, mert a vizuális ingereket dolgozza fel legelőször az emberi agy. Ettől válik megjegyezhetővé.
 • Évek múlva se váljon elavulttá.
 • Céges logó esetén illeszkedjen a vállalat imázsához, képviselje a vállalat kiemelt értékeit.

Arculattervezés

Grafikai igények

Ezekre a kritériumokra nem csak egy alapvető útmutatóként tekintünk logó tervezéskor, hanem ezen felül van egy elvárásunk magunkkal szemben is, hogy grafikai tervezéskor olyat alkossunk, amire mi is büszkék lehetünk, akárcsak az elégedett ügyfelek visszajelzéseinél. Ez bizonyítja, hogy a legtöbbet szeretnénk kihozni a ránk bízott feladatból, úgyhogy bátran keress minket és személyre szabott árajánlatot küldünk!

Mi szükséges a logó tervezéséhez?

Az alábbi adatokat kell tudnunk a logó készítéséhez:

 • Logóban szereplő (cég)név
 • Tevékenységi kör
 • Formavilág: pl. karakteres, letisztult
 • Színvilág (opcionális)
 • Egyéb kiegészítő tudnivalók (opcionális): Pl. a korábbi logóhoz hasonló, de attól modernebb megjelenésű, stilizált képi elemet tartalmazhat.

Logó tervezés

Logótervezés

További referencia munkáink ➡️

Logó tervezés - Head of Digital logo - ART kontent web

Great Trainer logóterv

Céges logó tervezés

Napi szinten kezelünk Google és Facebook hirdetéseket. Ezek eredményes működéséhez szükségszerűen rendelkeznünk olyan ismeretekkel, amikkel a termékeket és szolgáltatásokat piacképes módon tudjuk a célközönségnek megjeleníteni.

Az Ön új ügyfeleinek első benyomása cégének vizuális megjelenése alapján születik. A mi feladatunk, hogy cégének a lehető legmegragadóbb céglogót, arculatot készítsük el. Ez Önnek megtérül minden bevonzott új ügyfél által, akik a cégét választják, annak konkurensei helyett.

Logótervezés

További referencia munkáink ➡️

Céges logó tevrezés

Arculattervezés Plakát, szórólap Webdesign, banner Csomagolástervezés

Kisállatorvosi rendelőnek készített logónk. Az országban egyedülálló rehabilitációs kezelésekkel is foglalkoznak.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a logótervezés?
Minden esetben előre jelezzük a maximális készítési időt. Munkáink mérétkétől függően általában 7-12 munkanapon belül elkészítünk több logó változatot is, ezeket együtt küldjünk át. Ennél rövidebb idő alatt is tudjuk vállalni a készítést, viszont ezt az igényedet szükséges előre jelezned. Az esetleges módosítási körökre még érdemes kalkulálni néhány napot a véglegesítésig.
Kérhetek SOS tervezést is?
Igen. Kérlek előre jelzed az árajánlat kéréskor, hogy legkésőbb meddig kellene elkészülnie a logónak, mert eszerint kalkuláljuk az ajánlatot! Ideális esetben sok évig ez lesz a vállalkozásod logója, úgyhogy nem érdemes sietni a logókészítéssel, de megértjük, ha a körülmények miatt sürgős.
Miért nincsenek konkrét árak feltüntetve, vagy miért nincs árkalkulátor?
Több tényezőn múlik, hogy milyen árajánlatot adunk. Első sorban a megrendelő cég tevékenységtől függ, valamint az esetlegesen felmerülő megrendelői igényektől. Ha nem csak logótervezést rendelsz, hanem további tervezési igényeid is vannak (pl. névjegykártya, cégtábla, közösségi oldalhoz borítókép, stb), akkor kedvezményes árat kalkulálunk. Legjobb, ha megírod nekünk, hogy milyen logót szeretnél, és általában 1-2 órán belül válaszolni szoktunk. Ez sokkal pontosabb és személyre szabottabb, mint egy tól-ig árlista.
Honnan tudhatom, hogy a készülő logó elnyeri a tetszésem?
Igyekszünk minél több korábban készült referencia munkánkat feltölteni, amik alapján láthatod, hogy milyen minőségű munkára számíthatsz tőlünk. A tervezés megkezdése előtt felteszünk néhány kérdést, amikkel felmérjük az igényeid, és így az elvárásaidnak megfelelő logó készülhet. Ha konkrét elképzeléseid vannak, akkor írd meg nekünk, mutathatsz akár más kész logót is, amihez hasonlót szeretnél, de teljesen szabad kezet is adhatsz. Nincs technikai és kreativitásbeli akadálya annak, hogy számodra megfelelő logót alkossunk, minden azon múlik, hogy mennyire tudjuk megérteni egymást.
Milyen adatokat kell megadnom a logótervezéshez?
1. A vállalkozás neve, ami megjelenik a logóban. + Szlogen, ha szükséges.
2. A vállalkozás tevékenysége.
A továbbiak opcionálisak (akár teljesen szabad kezet is adhatsz nekünk):
3. Elképzelt formavilág (pl. modern, letisztult, stb.) – amennyiben meghatározott.
4. Elképzelt színek – amennyiben meghatározott.
Milyen formátumokban kapom meg a logót?
Vektoros (PDF, SVG), valamint raszteres/pixeles (JPG, háttér nélküli PNG) formátumokban küldjük az elkészült logót. Ezek bármilyen további felhasználáshoz megfelelőek lesznek. Ha egyéb formátumok valamelyikére is igényt tartasz, jelezd és azt is csatolni fogjuk!

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

 1. A kapcsolat oldalon az űrlapot kitöltve leírod elképzeléseid,
 2. Mi ezt követően mielőbb (pár órán belül) felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal és készítési határidővel,
 3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot,
 4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült logót.

Több megrendelés esetén még kedvezőbb árat adunk.

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.