Audiospot készítés

Milyen a jó audio reklám spot?

Mielőtt elkezdjük az audio spot felvételét, megvizsgáljuk a célközönséget, hogy kiket és milyen módon szeretnénk megszólítani. A megszólítás módja sokféle lehet, ezért erre a feladatra csak hivatásos színészeket kérünk fel.
A voiceover felvételeket kifejezetten erre a célra kialakított stúdióban készítjük. Az ehhez szükséges technikai eszközöket úgy választottuk ki, hogy hangminőség szempontjából korunk reklám-igényeinek maximálisan megfeleljen és akár a legócskább áruházi hangszórón is jól érthetően megszólaljon az általunk készített hanganyag.

Kiknek készítünk spotot?

Akiknek jellemzően szoktunk: plázák, barkácsáruházak, sportboltok, gyárak, üzlethelyiségek. De platformtól függetlenül vállalunk bármilyen hangrögzítést, legyen szó akár egy YouTube videóról, hangoskönyvről, de készítettünk már rádióknak és tévéknek is reklám spotot.

Mennyibe kerül egy spot felvétel?

Több tényezőn múlik, hogy mennyibe kerül egy spot elkészítése, ezért kérj tőlünk árajánlatot! Az alábbi szempontok alapján kalkuláljuk az árat:

 • Szöveg terjedelme
 • Hol lesz hallható? (pl. Áruház, rádió, tévé, YouTube)
 • Kiválasztott színész – egyes színészeink eltérő díjon vállalják a felvételkészítést
 • Egyéb igények, pl. zörejhangok, zene stb.
 • Határidő – jellemzően 5 munkanapon belül elkészítjük. Ennél rövidebb határidővel is tudjuk vállalni felár ellenében. Kérlek jelezd, ha sürgős!
audiospot készítés

Rádióreklám késztíés

Rádióreklámokkal sokkal szélesebb közönség érhető el, bár nehezebben is célozható az online hirdetésekhez képest. A készítési folyamat lényegében nem tér el az egyéb audio spotok készítésétől (pl. áruházak hangosbemondója), valamint azonos technikai és prozódiai szempontok számítanak egy igényes és megfelelő hatást elérő rádióspot elkészítéséhez.

Hallgasd meg minta spotjaink!

Rádió, tévé, áruház spot női hanggal.
Rádió, tévé, áruház spot féfi hanggal.

Spot aláfestő zene

A zenei felhasználásra vonatkozó jogok meglehetően szerteágazók, sok egyedi esettel. Ha valaki jogosulatlanul használ zenét egy spotban, akkor szankciókkal sújthatják, YouTube-on rosszabb esetben a videó és csatorna törlésével, egyéb felületeken akár büntetőjogi eljárással is.

Mi segíthetünk, hogy a spotban jogtiszta módon legyen hallható az aláfestő zene! Több megoldási javaslatunk is van erre. Számos weboldalon tudsz zenéket válogatni viszonylag kedvező áron. De saját zenei könyvtárral is rendelkezünk. Írd le nekünk igényeid, vagy kérj bővebb tájékoztatást!

Mi a spot megrendelés menete?

 1. Küldd el a számunkra szükséges infókat:
 • Szöveg: csak véglegesített szöveget áll módunkban elfogadni, de kérheted azt is, hogy mi írjuk meg.
 • A hangfelvételeink alapján válaszd ki, hogy melyik színészünkkel szeretnéd elkészíttetni a hangfelvételt, vagy bízd ránk a választást! (A színészek bére egymáshoz képest eltérő lehet).
 • A spot alatt szóljon zene? – Ha igen, a zenét Te küldöd meg számunkra? Választhatsz jogdíjas, vagy általunk írt zenék közül is. – Kérj tőlünk bővebb tájékoztatást!
 • Igényelsz egyéb zörej hangot? Pl. kasszacsörgés, egyéb szöveghez illeszkedő hanghatások.
 • Amennyiben szorít a határidő, jelezd nekünk!
 1. Ha minden készítéshez szükséges infót egyeztettünk, akkor egyedi árajánlatot küldünk.
 2. Az árajánlat elfogadását követően elkészítjük a ránk bízott feladatot.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.