FOTÓ ÉS VIDEÓ KÉSZÍTÉS

KÜLDETÉS

Egyedi, kreatív tartalmi és vizuális koncepció, elképzelés megvalósítása az ügyfél igényeinek és a produktum célközönségének figyelembevételével az adott megjelenési platformon, úgy mint pl. Youtube, Facebook, Vimeo.

Ügyfeleink jellemzően magánszemélyekből és nagyobb költségvetésű cégekből állnak.

HOGYAN DOLGOZUNK

Felmérjük az ügyfél céljait, hogyan és milyen felületen, kik alkotják a fotók, videók célközönségét.
A professzionális technikai hátterünknek köszönhetően, több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött hozzuk ki a maximumot az adott projektből.

Olyan ügyfelekkel, akik velünk készítik első videójukat vagy fotójukat, minden esetben igyekszünk az alapoktól elmagyarázni, hogy hogyan érdemes nekiállni a videoklip, vagy rendezvényfotó tervezésének, melyek a lényeges szempontok és melyek kevésbé.

Fontosnak tarjuk adott esetben pl. reklámfotó, vagy reklámfilm készítésnél az ügyfél saját stábjával (grafikus, vágó, PR-os) is beszélni az előkészítés folyamatáról, hogy a videókészítő / fotós és a megrendelő, valamint a célközönség igényei összhangban legyenek.

Videóklip készítés

ELŐNYÖK

Az első fázistól az utolsóig vállaljuk a projektek kivitelezését, tehát a videók és fotók készítésekor szerkesztői, operatőri és vágói pozíciót, illetve az utómunkákat is mi készítjük. Legyen szó akár akt fotózásról és annak retusálásáról, teljes animáció elkészítéséről, vagy videoklip felvételről, effektezéséről.

Ismerjük a kapcsolódó szakmákat és aktuális trendeket.

Portré fotózás, rendezvény fotózás

Vállalunk kisebb munkákat is, ha pl. esküvői fotóst keresel, de nagyobb projektekhez, mint termékfotózás, reklámfilm készítés stb. is készítünk fotót, videót.

A megfelelő szociális képességek megléte alapvető számunkra. Fontos az empátia és széleslátókörűség, hogy mindenkivel megtaláljuk a közös hangot, melyet eddig számos elégedett ügyfél igazolt vissza.

Gyakran érvényesül “a kevesebb több” és a “nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos” elv, szigorúan szakmai szempontok figyelembevételével.

ÁRAK (Megrendeléstől függően változhat):

  • Esküvő fotó – 100 000 Ft-tól
  • Esküvő videó – ált. 160 000 Ft – 250 000 Ft között
  • Portré fotó – 30 000 Ft-tól
  • Rendezvény fotó – 30 000 Ft-tól
  • Rendezvény videó – 60 000 Ft-tól
  • Reklámfilm – 100 000 Ft-tól

Áraink tájékoztató jellegűek. Egyes megrendelési igények eltérnek a hagyományostól, ezért ha nem találtad meg pontosan azt a szolgáltatást, amit keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi árajánlatunk!

Nem csak Budapesten, hanem az ország bármely településén vállalunk fotó- és videókészítést.

NINCS MÁS TEENDŐD, MINT…

  1. Az alábbi kapcsolat formot kitöltve leírod elképzeléseid
  2. Mi ezt követően mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot személyre szabott árajánlatunkkal
  3. A részletek egyeztetését követően elvégezzünk a ránk bízott feladatot
  4. A számodra megfelelő formátumban megkapod az elkészült munkát

ART kontent – Igényes, egyedi és kreatív.

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNK:

AJÁNLATKÉRÉS

Pár órán belül válaszolni szoktunk.